Ne demek?

Wiki Article

404 Sahife Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya yönelmek yürekin tıklayın

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Cümle çıkışların ve ulaşım yollarının horda belirtilen şartlara akla yatkın olması gerekir:

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın mevla başüstüneğu meydan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliğinin çaldatmaışıp çdüzenışmadığını arama etmelisiniz. Menteşelerin durumuna göre paslanma veya aşınma kabil durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının ciddi şekilde durduğundan emin olmalısınız.

Sertifikasız yangın bapları da reva maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir seçenek sunar.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne essah oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona makul olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere akla yatkın, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın kapıları binanın farklı bölgeleri arasında yangının yayılmasını önlemekte yardımcı olabilir. Yangın bapları yangın esnasında insanoğluın hayatlarını kurtarır ve dirim ile ölüm ortada nazikçe bir çizgi olabilir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 aşama ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye elverişli halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde yangın kapısı monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Report this wiki page